Deelnemers

Deelnemers

Deze wedstrijd is een tweekamp over 1500 en 450 meter en vindt plaats op het Twentekanaal in Enschede. De wedstrijd bestaat uit een 1,5 km lange achtervolgingsrace met als finish de vlotten van Euros. Eenmaal gefinisht, hebben de ploegen een paar minuten de tijd om uit te roeien voordat ze moeten omdraaien om op te lijnen voor de 450m boord aan boordrace.

Parkeren is niet mogelijk bij Euros. Je kunt wel parkeren op de volgende locaties:

CBR Examencentrum Enschede
Burgemeester Stroinkstraat 300, 7547 RJ Enschede

Parkeerplaats Thermen
Thermen 6, 7521 PS Enschede

Parkeren is niet toegestaan op andere locaties rond Euros. Als je buiten deze locaties parkeert, riskeer je een boete of het wegslepen van je auto.

Alle wijzigingen kan je via je verenigingsvertegenwoordiger doorgeven in het inschrijfsysteem van de KNRB. Voor vragen kan je contact opnemen met de wedstrijdleiding.

Deze zijn hier te vinden, maar de definitieve versie van het tijdschema en blockindeling zal beschikbaar worden gesteld in de week van de regatta zodra de definitieve aantallen bekend zijn.

De Euros FotoCie zal de hele dag foto’s maken van elk blok. Deze foto’s zullen kort na elk blok hier online beschikbaar zijn. Door het evenemententerrein te betreden geeft je toestemming om foto’s van je te laten maken en online te plaatsen. Mocht er een foto zijn die je verwijderd wilt hebben, mail de FotoCie dan hier: fotocie@drv-euros.nl

Het is ten strengste verboden op het evenemententerrein te roken. Als bezoekers willen roken, moet je het terrein verlaten.

Alle plaatsen om te zitten en te chillen zijn bedekt. Het is nooit een slecht idee om je eigen paraplu of regenjas mee te nemen.

Er zijn niet veel OV fietsen in Enschede. We raden aan je eigen fiets mee te nemen, of een elektrische scooter of fiets te huren bij Felyx of Check.

Er zullen fietsen te huur zijn op het evenement, maar deze zijn gereserveerd voor ongestuurde nummers.

We hebben een prachtige webpagina met alle details die je hier kunt vinden!

De keuken op de Sevende Camer zal overtoeren draaien tijdens de GEDR. Er zullen verschillende vegetarische en vleesopties beschikbaar zijn. Als je dieetwensen hebt, vertel dat dan aan de mensen achter de balie en zij zullen je kunnen helpen.

Kijk op onze instagram voor updates over het menu @eurosregatta

Stuur ons een berichtje via onze Instagram (@eurosregatta) en we kunnen je daar verder helpen

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!