Feest

Feest

De kaarten voor het GEDR feest zijn uitverkocht

Na een al geslaagde roeiwedstrijd wil een mens niets liever dan dit afsluiten met een knal-feest! Uiteraard is dit ook mogelijk bij de GEDR met ons eigen feest zijn op de campus van de Universiteit Twente. Het wordt een avond die je niet wilt missen!

Het feest is toegankelijk voor jongeren boven de 18 jaar.
Let op, ID wordt streng gecontroleerd. 

Feest zaterdag 13 mei: 21:00 – 03:00
Inloop is van 21:00-22:30
Bastille, Universiteit Twente – De Hems 10, 7522 NL Enschede

Ticketswap

Voor deze editie van de GEDR hebben we een samenwerking met Ticketswap. Hier kun je feestkaarten kopen en verkopen. 

Maak je geen zorgen over welke naam er op het ticket staat, we kijken niet naar de naam, we scannen alleen de QR-code. Zorg ervoor dat uw ticket niet door iemand anders wordt gescand.

De kaartjes voor het GEDR feest zijn uitverkocht.

Voor deze editie van de GEDR hebben we een samenwerking met Ticketswap. Hier kun je feestkaarten kopen en verkopen.

  • een geldig kaartje
  • Studentenkaart
  • Geldig identiteitsbewijs of rijbewijs

Zonder een van deze items wordt je niet toegelaten tot het feest

Dit feest is 18+. Minderjarigen worden niet toegelaten op het feest.

Ja daarover... vorig jaar was echt een uitzondering. Het feest is dit jaar op onze eigen locatie en we hebben uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat iedereen de hele nacht comfortabel kan feesten.

Je kunt de hele dag munten kopen tijdens de wedstrijd en ‘s avonds bij het feest. We gebruiken dezelfde munten overdag en ‘s avonds op het feest.

Er zullen GEEN kluisjes of garderobe aanwezig zijn op het feest. Wat je meebrengt naar het feest is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gebroken of gestolen voorwerpen.

De Euros FotoCie zal gedurende de hele avond foto’s maken. Deze foto’s zullen kort na het feest online worden gezet. Door het evenemententerrein te betreden geeft je toestemming om foto’s van je te laten maken en online te plaatsen. Mocht er een foto zijn die je verwijderd wilt hebben, mail de FotoCie dan hier: fotocie@drv-euros.nl

Het is helaas niet toegestaan om het feest te verlaten en weer terug te komen. Wel is er voldoende drank, muziek en gezelligheid op het feest, dus weinig reden om even weg te willen.

Het feest zal binnen plaatsvinden, dus geen zorgen daarover.

Het feest vindt plaats op de campus van de universiteit, die een nultolerantiebeleid voor roken hanteert. Roken en het gebruik van e-sigaretten zijn zowel binnen als buiten verboden.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!