Feest

HET FEEST VOOR 2019 IS UITVERKOCHT!

Op zaterdag 18 mei zal er net als vorig jaar een episch feest gegeven worden in het Atrium, dit bevindt zich in de Bastille op de Campus van de Universiteit Twente. Zie het kaartje hieronder voor een routebeschrijving van D.R.V. Euros naar het feest.

Vanaf 21:00 is iedereen welkom om er samen met ons een geweldig feest van te maken, waar een DJ voor goede muziek zal zorgen en er bier in overvloed aanwezig zal zijn. Net als vorig jaar zal er een bier-meter zijn, die laat zien welke vereniging het beste feest, drinkt en de avond praktisch gewonnen heeft.

In de avond zullen broodjes knakworst aanwezig zijn, als afsluiter van een goede race-dag of een bodem voor de ploegen die er dag erna zullen starten.

Drinken, frites en snacksĀ en broodjes knakworst kunnen gehaald worden met munten die overdagĀ  of in de avond zijn gekocht . Het feest is alleen toegankelijk voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. Je kunt je bandje op zaterdag 18 mei ophalen van 12:00 tot 18:00 op Euros of van 21:00-22:00 op het feestterrein. Wanneer je je kaartje dan nog niet hebt opgehaald dan komt deze te vervallen.

Je kunt op het feest alleen maar pinnen.

Locatie Feest