Camping

Camping

De camping vindt dit jaar plaats op het terrein van Universiteit Twente. Inschrijving voor de camping is binnenkort bekend. Bij aankoop van een ticket voor de camping is het ontbijt inbegrepen! De camping ligt op 5 minuten fietsen van Euros.

Op zondag 14 mei vindt er een andere evenement plaats op de campus waardoor er veel wegblokkades zijn, gebruik de volgende route om de campus toch zo snel mogelijk te kunnen verlaten:

https://goo.gl/maps/vnZywBoJgDVNCPko7

Inchecken en opzetten

De GEDR camping op de Universiteit Twente is open vanaf 19:00 vrijdag 12 mei, niet eerder! Ga bij het inchecken naar de schaftketen om je accreditatie en ontbijtbon op te halen. Er is beveiliging op het terrein, dus mensen zonder de juiste accreditatie worden verzocht het terrein te verlaten.

Parkeren

Parkeren op of aan de rand van de camping is niet toegestaan! Je riskeert een boete. Je kan parkeren bij het Sportcentrum en de Bastille.

Wat moet je meenemen?

Het is niet nodig om je hele huis in te pakken voor een weekend kamperen in Enschede, dus beperk je tot wat je meeneemt. Omdat jullie met veel zijn, willen we ervoor zorgen dat er genoeg ruimte op het veld is voor iedereen. Dit betekent dus geen partytenten.

Laat geen waardevolle spullen achter! De organisatie is niet aansprakelijk bij diefstal of vermissing.

Faciliteiten

Op de camping zijn alleen basisvoorzieningen aanwezig zoals toiletten en water. Douches bevinden zich op het terrein van D.R.V. Euros. Deze zijn zowel zaterdag als zondag geopend van 07:00-19:00 uur.
Als je je telefoon moet opladen, raden we je aan je eigen powerbank mee te nemen, aangezien er beperkte stroom beschikbaar is op het campingterrein.

Gratis ontbijt

Elke ochtend dat je wakker wordt bij de GEDR is er gratis ontbijt beschikbaar. Bij het inchecken krijg je een ontbijtbon. Je kunt je gratis ontbijt ophalen in de kantine bij D.R.V. Euros.

Ben je oké?

Het is belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt tijdens de GEDR. Let goed op elkaar en meld je bij de activsits in de schaftketen of bij de beveiliging op het terrein voor veiligheids-, medische en beveiligingszaken.

Je kunt de UT campusbeveiliging bellen op 053 489 2134 of ons berichten op Instagram om direct met iemand van het organisatie te spreken.

Verlaten van het GEDR campingterrein

Laat het campingterrein achter zoals je het gevonden hebt, er staan genoeg vuilnisbakken en als je vuilniszakken nodig hebt vraag er dan om bij onze vriendelijke activisten in de schaftketen.

Als je een vrijdag kampeerkaartje hebt moet je zaterdagochtend om 10:00 het terrein verlaten hebben.

Uiterlijk zondagochtend om 10:30 moet iedereen het terrein verlaten hebben.

Overige regels

 1. Op het kampeerterrein zijn alleen tenten toegestaan met een slaapcapaciteit van maximaal 6 personen per tent. In overleg kunnen er grote tenten geaccepteerd worden op het kampeerterrein.
 2. Er mogen geen auto’s op het campingterrein of het terrein ertegenover. De dichtstbijzijnde parkeerplekken zijn bij het sportcentrum en de Bastille, deze liggen in de buurt van de camping.
 3. Op het campingterrein zijn geen douches aanwezig. Er zijn wel toiletten en een watertappunt waar gebruik van gemaakt kan worden. Bij de receptie is wel de mogelijkheid voor kampeerders om hun mobiel op te laden, dit is op eigen risico.
 4. Op het kampeerterrein is geen geluidsversterkende apparatuur toegestaan, bovendien wordt van 22:00 uur tot 8:00 uur stilte verwacht.
 5. Op het kampeerterrein zijn vuur, alcohol, verdovende middelen en dieren niet toegestaan.
 6. Afval dient in de daarvoor bestemde bakken gedeponeerd te worden.
 7. Bij overlast dient de receptie gewaarschuwd te worden, deze neemt dan passende maatregelen.
 8. De kampeerder is jegens de organisatie aansprakelijk voor schade die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van hemzelf, de medekampeerder(s) en/of derde(n), voor zover het gaat om schade die aan de kampeerder, medekampeerder(s) en/of derde(n) kan worden toegerekend.
 9. Bij overtreding van de reglementen kan de betreffende ploeg of roeivereniging worden verwijderd van de camping, alsmede sancties worden opgelegd bij de 18e Euros Drienerlo Regatta, dit ter beoordeling aan de organisatie.
 10. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig letsel of schade door bezoekers of deelnemers aan het evenement geleden voor, tijdens of na het evenement.
 11. Barbecueën op het kampeerterrein is niet toegestaan.

Tickets zijn per persoon, wat betekent dat elke persoon die op de GEDR camping slaapt zijn eigen ticket moet hebben. We controleren de namen op het ticket niet, we scannen alleen de barcodes, dus zorg ervoor dat je alleen je eigen ticket scant wanneer je je polsbandje krijgt.

Dat kan via onze ticketingpagina hier. Tickets gaan op 20 april om 12:00 uur in de verkoop. Je hebt de keuze uit de volgende tickets:

 • Weekend €17,50
 • Vrijdag €10
 • Zaterdag €10

Voor deze editie van de GEDR hebben we een samenwerking met Ticketswap. Dit is de enige plek waar je tickets van anderen kunt kopen of je ticket kunt verkopen nadat de officiële kaartverkoop is begonnen

De camping zal voorzien zijn van toiletten. Als je wilt douchen, moet je dat overdag doen bij D.R.V. Euros, op 5 minuten fietsen van de camping.

Er is ook weinig stroom, dus als je je telefoon moet opladen, raden we je aan een powerbank mee te nemen.

Ja je hoort het goed, iedereen krijgt gratis ontbijt bij aankoop van een campingticket. Je krijgt meer informatie wanneer je je camping polsbandje krijgt.

Stuur ons een berichtje via onze Instagram (@eurosregatta) en we kunnen je daar verder helpen

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!