Camping

Camping

De camping van de GEDR 2024 is gelegen op een mooi afgelegen grasveld met veel bomen voor schaduw op de campus van de UT. Met een campingticket kun je overnachten op de GEDR-camping voor een of meerdere dagen. De camping ligt op 5 minuten fietsen van Euros.

LET OP: per tent dient er €10 borg contant betaald te worden bij aankomst.

Voor slechts €1 extra heb je een heerlijk ontbijtje voor de (brakke) ochtend erbij 😋.

Updates vind je via de officiële GEDR Mededelingen Whatsapp groep (geen spam, alleen belangrijke updates voor en tijdens het weekend). Zorg dat je in deze appgroep zit, want hier worden belangrijke mededelingen geplaatst.

Tot snel!

Inchecken en opzetten

De GEDR camping op de Universiteit Twente is open vanaf 19:00 vrijdag 14 juni, niet eerder! Ga bij het inchecken naar de schaftketen om je armbandje op te halen. Er is beveiliging op het terrein, dus mensen zonder de juiste accreditatie worden verzocht het terrein te verlaten.

Parkeren

Parkeren op of aan de rand van de camping is niet toegestaan! Je riskeert een boete. Je kan parkeren bij het Sportcentrum en de Bastille.

Wat moet je meenemen?

Het is niet nodig om je hele huis in te pakken voor een weekend kamperen in Enschede, dus beperk je tot wat je meeneemt. Omdat jullie met veel zijn, willen we ervoor zorgen dat er genoeg ruimte op het veld is voor iedereen. Dit betekent dus geen partytenten. Een powerbank is handig voor het opladen van je telefoon!

Laat geen waardevolle spullen achter! De organisatie is niet aansprakelijk bij diefstal of vermissing.

Faciliteiten

Op de camping zijn alleen basisvoorzieningen aanwezig zoals toiletten en water. Douches bevinden zich op het terrein van D.R.V. Euros. Deze zijn zowel zaterdag als zondag geopend van 07:00-19:00 uur.
Als je je telefoon moet opladen, raden we je aan je eigen powerbank mee te nemen, aangezien er beperkte stroom beschikbaar is op het campingterrein.

Ben je oké?

Het is belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt tijdens de GEDR. Let goed op elkaar en meld je bij de activsits in de schaftketen of bij de beveiliging op het terrein voor veiligheids-, medische en beveiligingszaken.

Je kunt de UT campusbeveiliging bellen op 053 489 2134 of ons berichten op Instagram om direct met iemand van het organisatie te spreken.

Verlaten van het GEDR campingterrein

Laat het campingterrein achter zoals je het gevonden hebt, er staan genoeg vuilnisbakken en als je vuilniszakken nodig hebt vraag er dan om bij onze vriendelijke activisten in de schaftketen.

Als je een vrijdag kampeerkaartje hebt moet je zaterdagochtend om 10:00 het terrein verlaten hebben.

Uiterlijk zondagochtend om 10:30 moet iedereen het terrein verlaten hebben.

Overige regels

 1. Op het kampeerterrein zijn alleen tenten toegestaan met een slaapcapaciteit van maximaal 6 personen per tent. In overleg kunnen er grote tenten geaccepteerd worden op het kampeerterrein.
 2. Er mogen geen auto’s op het campingterrein of het terrein ertegenover. De dichtstbijzijnde parkeerplekken zijn bij het sportcentrum en de Bastille, deze liggen in de buurt van de camping.
 3. Op het campingterrein zijn geen douches aanwezig. Er zijn wel toiletten en een watertappunt waar gebruik van gemaakt kan worden. Bij de receptie is wel de mogelijkheid voor kampeerders om hun mobiel op te laden, dit is op eigen risico.
 4. Op het kampeerterrein is geen geluidsversterkende apparatuur toegestaan, bovendien wordt van 22:00 uur tot 8:00 uur stilte verwacht.
 5. Op het kampeerterrein zijn vuur, alcohol, verdovende middelen en dieren niet toegestaan.
 6. Afval dient in de daarvoor bestemde bakken gedeponeerd te worden.
 7. Bij overlast dient de receptie gewaarschuwd te worden, deze neemt dan passende maatregelen.
 8. De kampeerder is jegens de organisatie aansprakelijk voor schade die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van hemzelf, de medekampeerder(s) en/of derde(n), voor zover het gaat om schade die aan de kampeerder, medekampeerder(s) en/of derde(n) kan worden toegerekend.
 9. Bij overtreding van de reglementen kan de betreffende ploeg of roeivereniging worden verwijderd van de camping, alsmede sancties worden opgelegd bij de 18e Euros Drienerlo Regatta, dit ter beoordeling aan de organisatie.
 10. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig letsel of schade door bezoekers of deelnemers aan het evenement geleden voor, tijdens of na het evenement.
 11. Barbecueën op het kampeerterrein is niet toegestaan.

Tickets zijn per persoon, wat betekent dat elke persoon die op de GEDR camping slaapt zijn eigen ticket moet hebben. We controleren de namen op het ticket niet, we scannen alleen de barcodes, dus zorg ervoor dat je alleen je eigen ticket scant wanneer je je polsbandje krijgt.

Zie de knop voor tickets hierboven (indien beschikbaar).

Probeer binnen je vereniging rond te vragen of nog iemand een ticket wil. Wij zijn niet gelieerd aan platforms zoals Ticketswap. We kunnen de echtheid van de tickets op dergelijke websites niet garanderen.

De camping zal voorzien zijn van toiletten. Als je wilt douchen, moet je dat overdag doen bij D.R.V. Euros, op 5 minuten fietsen van de camping.

Er is ook weinig stroom, dus als je je telefoon moet opladen, raden we je aan een powerbank mee te nemen.

Stuur ons een berichtje via onze Instagram (@eurosregatta) en we kunnen je daar verder helpen

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!