Camping

Er is gelegenheid om te kamperen op de campus van de Universiteit Twente. De camping ligt op het campusterrein naast de feestlocatie, dus je kan na het feest snel je tentje in kruipen. Daarnaast zijn de prijzen inclusief ontbijt, dus in de ochtend zal er een heerlijk ontbijtje en genoeg koffie voor je klaarstaan op het Euros terrein om je dag goed te laten beginnen. Het reglement en meer informatie is te vinden onderstaand deze pagina bij ‘camping reglement’. De betaling wordt gedaan via je eigen vereniging.

De inschrijving  is hier te vinden en sluit de woensdag voor de GEDR (15 mei) om 23:59


Campingreglement – Grolsch Euros Drienerlo Regatta – 18 en 19 mei 2019

 1. De camping is geopend van vrijdag 17 mei 2019 19:00 uur tot en met zondag 18 mei 2019, 11:30 uur. Je moet dan weg zijn. Let wel op dat het ontbijt eerder afgelopen is dan half 12, namelijk tot 10:30.
 2. Vooraf dient per maximaal 6 personen gereserveerd te worden via het inschrijfformulier.
  Hiervoor zijn de volgende gegevens nodig:

  1. Namen van de medekampeerders
  2. E-mailadres en mobiel telefoonnummer van de hoofdkampeerder
  3. Naam van de roeivereniging (deze gegevens zullen worden gecontroleerd bij de vereniging).
  4. Het aantal gewenste nachten, één of twee.
 3. Kosten zijn:
  a. €10,00 per persoon per nacht (inclusief ontbijt)
  b.   2 nachten voor € 17,50 (beide dagen ontbijt)
 4. De betaling wordt gedaan via eigen vereniging. De borg van €10,- per tent moet contant geleverd worden bij het aanmelden op de camping.

Inchecken

Aanmelden bij de receptie op de camping kan vrijdag 17 mei tussen 19:00 uur en 23:00 uur en zaterdag 18 mei tussen 10:00 uur en 23:00 uur. Bij het aanmelden dient de kampeerder dit reglement te ondertekenen. Ook dient er €10,- borg per tent contant betaald te worden. Bij de afronding van de aanmelding worden er campingbandjes verdeeld en wordt er een kampeerplek toegewezen, waar de tent opgezet moet worden.

Uitchecken

Afmelden dient te gebeuren op zaterdag 18 mei tussen 6:00 uur en 11:30 uur voor de kampeerders die alleen vrijdagnacht slapen, de overige kampeerders dienen zich zondag 19 mei tussen 6:00 uur en 11:30 uur af te melden. Bij het afmelden dient alle bagage gepakt te zijn en is het veld schoon achtergelaten. Indien het veld niet schoon is, wordt de borg ingehouden. Ontbijt kan bij het laten zien van het campingbandje gratis opgehaald worden op D.R.V. Euros tussen 7:00 en 10:30 uur.

Overige regels

 1. Op het kampeerterrein zijn alleen tenten toegestaan met een slaapcapaciteit van maximaal 6 personen per tent. In overleg kunnen er grote tenten geaccepteerd worden op het kampeerterrein, dit moet vooraf gedaan worden.
 2. Er mogen geen auto’s op het campingterrein of het terrein ertegenover. De dichtstbijzijnde parkeerplekken zijn bij het sportcentrum en de Bastille, deze liggen in de buurt van de camping.
 3. Op het campingterrein zijn geen douches aanwezig. Er zijn wel toiletten en een watertappunt waar gebruik van gemaakt kan worden. Bij de receptie is wel de mogelijkheid voor kampeerders om hun mobiel op te laden, dit is op eigen risico.
 4. Op het kampeerterrein is geen geluidsversterkende apparatuur toegestaan, bovendien wordt van 22:00 uur tot 8:00 uur stilte verwacht.
 5. Op het kampeerterrein zijn vuur, alcohol, verdovende middelen en dieren niet toegestaan.
 6. Afval dient in de daarvoor bestemde bakken gedeponeerd te worden.
 7. Bij overlast dient de receptie gewaarschuwd te worden, deze neemt dan passende maatregelen.
 8. De kampeerder is jegens de organisatie aansprakelijk voor schade die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van hemzelf, de medekampeerder(s) en/of derde(n), voor zover het gaat om schade die aan de kampeerder, medekampeerder(s) en/of derde(n) kan worden toegerekend.
 9. Bij overtreding van de reglementen kan de betreffende ploeg of roeivereniging worden verwijderd van de camping, alsmede sancties worden opgelegd bij de Euros Drienerlo Regatta, dit ter beoordeling aan de organisatie.
 10. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig letsel of schade door bezoekers of deelnemers aan het evenement geleden voor, tijdens of na het evenement.
 11. Barbecueën op het kampeerterrein is niet toegestaan.