Disputenveld

Disputenveld

Doe mee met met uw dispuut aan de grootste en mooiste roeiwedstrijd van Enschede! Meld je via de knop hieronder aan.

Of u nou deelneemt omdat uw dispuut sportieve ambities hoog in het vaandel heeft staan, de roeisport en/of cultuur u heeft aangetrokken of misschien zelfs omdat u hiermee een ticket naar een van de mooiste feesten in Enschede wil bemachtigen, het belooft een hele mooie dag te worden!

Met vier leden van uw dispuut kunt u op het water de strijd aangaan met alle andere disputen om erachter te komen welk dispuut in 2024 de snelste is in de boot. Voor de dispuutsgenoten die niet uitverkoren zijn om zich op het water te bewijzen is er langs het water genoeg plaats om, met een biertje in de hand, te kijken welk dispuut de beste support kan leveren voor hun ploeg.

Omdat menig roeier in deze categorie geen ervaring heeft met roeien bieden wij drie trainingen aan zodat de techniek en kracht op voorhand geperfectioneerd kunnen worden, van u wordt verwacht dat in ieder geval twee van deze trainingen wordt bijgewoond. Met het formulier hieronder kunt u zich aanmelden. We zien uw dispuut graag verschijnen op 15 juni!

De inschrijvingen zijn per zondag 12 mei gesloten.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!