Commissie

Commissie

De Grolsch Euros Drienerlo Regatta wordt georganiseerd door de Regatta Commissie Euros (RaCE).

E-mail de commissie: race@drv-euros.nl
E-mail de wedstrijdleiding: wedstrijdleiding@drv-euros.nl
E-mail logistiek: logistiek@drv-euros.nl
E-mail Activisten: activisten@drv-euros.nl


Leden RACE 2021

Voorzitter – Ted van Wijk

Penningmeester – Pim Driessen

Secretaris – Iris Pelgröm

Wedstrijdleiding – Maudi Sonder & Marlijn van Boekel

Catering – Nicole Fledderus

Activisten – Emer Waarts & Lelie van Everdingen

Logistiek – Anouk van de Graaf & Charlotte Smit

Veiligheid & Vergunningen – Eva Vogelezang & Anouk van de Graaf

Media – Iris Pelgröm

Camping – Pim Driessen

Voorzitter – Ted van Wijk

Hoi ik ben Ted, en ik ben dit jaar de voorzitter van de RACE. Als voorzitter zorg ik ervoor dat alle taken op tijd worden uitgevoerd, dat gesprekken in vergaderingen in de goede richtig gaan en dat de juiste keuzes gemaakt worden. Daarnaast hou ik nauw contact met alle commissieleden om te zorgen dat alles soepel verloopt en om ze te helpen waar nodig. Daarnaast hou ik ook contact met het bestuur en de Strategie-en Continuïniteits Commissie, de SCC. Hopelijk kunnen jullie, ondanks de situatie dit jaar, een gave GEDR meemaken.

Penningmeester en camping – Pim Driessen

Hoi, Ik ben Pim en ik ben de Penningmeester en de Camping Commissaris van de GEDR. Als Penningmeester zorg ik voor een goede overzicht van alle inkomsten en kosten en hoop ik dat het geld op de GEDR zal mag gaan rollen. Verder zorg ik voor voor een goede slaapplek voor de roeiers. Met corona verloopt dit wel een beetje anders. Mijn doel is om de roeiers toch nog een goede nachtrust te bieden, zodat zij alles kunnen geven tijdens de wedstrijd!

Secretaris en media – Iris Pelgröm

Hey! Ik ben Iris en als secretaris zorg ik ervoor dat de mailtjes bij de juiste personen terecht komen en dat de mailbox opgeruimd blijft. Ook typ ik de notulen tijdens de vergadering en onderhoud ik contact met andere verenigingen. Hiernaast heb ik vanuit mijn functie media, samen met Lelie de poster en commissiekleding ontworpen. Verder zorg ik ervoor dat iedereen voor en gedurende de wedstrijd up-to-date is met alle belangrijke informatie omtrent de wedstrijd!

Wedstrijdleiding – Maudi Sonder & Marlijn van Boekel

Heeheei! Wij zijn Maudi en Marlijn en wij zijn wedstrijdleiding dit jaar. We regelen bij de GEDR alles wat op het water gebeurt. Dus of het nou een complete wedstrijd of alleen een sparsessie wordt, wij hebben wat te doen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Catering – Nicole Fledderus

Heyy, ik ben Nicole en ik regel de catering dit jaar. Bij een wedstrijd kunnen eten en drankjes natuurlijk niet missen, daarom zorg ik ervoor dat er lekkere broodjes, ijsjes, snacks en drankjes worden verkocht. Verder verzorg ik voor iedereen het ontbijt en het avondeten op zaterdag, zodat iedereen genoeg energie heeft om in de boot tot het uiterste te gaan. Door de corona situatie zal de catering er dit jaar misschien iets anders uit gaan zien, maar we gaan er alles aan doen om te zorgen dat iedereen alsnog lekker eten kan halen op het wedstrijd terrein!

Activisten – Emer Waarts & Lelie van Everdingen

Heyhoi! Wij zijn Emer en Lelie en wij zijn dit jaar verantwoordelijk voor de activisten voor de GEDR. Onze functie bestaat vooral uit het inplannen en aansturen van de activisten tijdens het weekend. Omdat we zonder enthousiaste en gedreven activisten nergens zijn, zullen we er ook voor zorgen dat iedere activist zijn/haar shift zo goed mogelijk kan uitvoeren en niets te kort komt. Jullie horen snel van ons!

Logistiek – Anouk van de Graaf & Charlotte Smit

Olaa, wij zijn Anouk en Charlotte en wij vervullen dit jaar de taak als Logistiek! Binnen onze functie lossen wij allerlei logistieke kwesties op, maken we plattegronden en zorgen wij dat al het materiaal rondom de wedstrijd aanwezig is. Wij hopen dat jullie een hele leuke GEDR gaan beleven, wij hebben er zin in! 

Kusjes en knuffels, Logistiek OUT

Veiligheid & Vergunningen – Eva Vogelezang & Anouk van de Graaf

Hey! Onze namen zijn Anouk en Eva, beide tweedejaars studenten in Enschede. Wij zorgen dit jaar voor de veiligheid en de vergunningen, zodat dit evenement door kan gaan ondanks corona. We hopen jullie snel te zien roeien op het Twente kanaal!