Commissie

Commissie

De Grolsch Euros Drienerlo Regatta wordt georganiseerd door de Regatta Commissie Euros (RACE).

E-mail de commissie: race@drv-euros.nl
E-mail de wedstrijdleiding: wedstrijdleiding@drv-euros.nl
E-mail Logistiek: logistiek@drv-euros.nl
E-mail Activisten: activisten@drv-euros.nl


Commissieleden RACE 2021

Voorzitter – Sander Schrijver

Penningmeester – Maaike Braks

Secretaris – Marijke Agaart

Wedstrijdleiding – Anouk van de Graaf & Marlijn van Boekel

Catering – Sander Kiewiet

Activisten – Lotte Jonkman & Maaike Braks

Logistiek – Thijs Kouwenhoven & Marijke Agaart

Veiligheid & Vergunningen – Rens Dam

Media – Sander Kiewiet

Camping & Feest – Lex Mulder

.

Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Sander en ben dit jaar de voorzitter van de RACE. Hierbij zorg ik ervoor dat alles in goede banen loopt en dat er ook daadwerkelijk wordt gedaan wat er gezegd wordt. Aangezien dit weer de eerste editie is die sinds corona normaal kan doorgaan hoop ik er met alle commissieleden, roeiers, coaches en toeschouwers er een groot feest van te maken. Ik hoop jullie dan ook in groten getale te zien tijdens de GEDR!

Secretaris

Hey! Mijn naam is Marijke en als secretaris notuleer ik alles wat tijdens onze vergaderingen besproken wordt. Ook zorg ik dat de mailbox mooi opgeruimd blijft  en onderhoud ik contact met andere verenigingen. Daarnaast vervul ik samen met Thijs de taak van logistiek!

Wedstrijdleiding

Heeheei! Wij zijn Anouk en Marlijn en wij zijn wedstrijdleiding dit jaar. In de RACE zijn wij verantwoordelijk voor alles wat zich op het water afspeelt. Van snoekende sjaarzen tot zinkende C4’tjes, wij zijn op alles voorbereid. De komende tijd zullen wij ons bezig houden met het zo optimaal mogelijk maken van de watersituatie, zodat we allemaal kunnen genieten van een soepel lopende wedstrijd. Hopelijk zien we jullie daar! Kusjes van de wedstrijdleiding

Catering en Media

Heyhey! Ik ben Sander en ik ben deze editie van de GEDR verantwoordelijk voor de catering en de media. Dat houdt in dat ik overdag alles regel omtrent het regelen van heerlijke maaltijden voor de hongerige roeiers, activisten en toeschouwers. Samen met de tappers en activisten zorg ik er ook voor dat niemand zonder een drankje komt te staan! Verder ben ik als commissaris media verantwoordelijk voor alle informatievoorziening en promotie van de GEDR.

Activisten

Haihai! Wij zijn Maaike en Lotte en wij zijn dit jaar verantwoordelijk voor de activisten. Als commissarissen activisten zorgen wij ervoor dat er genoeg activisten zijn om de GEDR tot een succes te brengen, want zonder activisten zou de hele GEDR niet bestaan! De komende tijd gaan wij ons bezig houden met indelen van activisten die jullie kunnen gaan verblijden met een broodje, vermaken op de GEDR of helpen bij het vlotten! Hopelijk zullen jullie van alle gemakken voorzien zijn door de hulp van al onze geweldige activisten. Het wordt een prachtig weekend waar we jullie hopelijk gaan zien! Proost op de activisten en tot daar!

Logistiek

Hoihoi! Wij zijn Thijs en Marijke en wij zijn dit jaar verantwoordelijk voor de logistiek. Binnen onze functie lossen wij allerlei logistieke kwesties op, en hebben we contact met veel verschillende partijen. Verder maken we plattegronden en zorgen wij dat al het materiaal rondom de wedstrijd aanwezig is. Wij hopen dat jullie een hele leuke GEDR gaan beleven, wij hebben er zin in!

Camping & Feest

Hallo allemaal! Mijn naam is Lex en dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het feest en de camping. Als camping directeur zorg ik er voor dat iedereen die dat wil een slaapplek kan krijgen op de enige echte GEDR camping.Tevens ben ik als chef feest er om een geweldige fuif te verzorgen op de zaterdagavond.Uiteraard zal er op dit feest weer de bekende biermeter aanwezig zijn om te kijken welke vereniging nou echt de meeste pilsjes weg kan tikken en er met de eer vandoor gaat. Ik hoop dat jullie je vereniging komen vertegenwoordigen op het feest en natuurlijk op gezellige camping komen logeren.