Routebeschrijving

D.R.V. Euros bevindt zich aan de ‘Auke Vleerstraat’ nummer 99 te Enschede.
De locaties van de afzonderlijke plekken zijn onderaan deze pagina te vinden.

Vanaf station Enschede Kennispark naar D.R.V. Euros

Loop richting het FC Twente stadion. Sla vrijwel direct links af op de Lonnekerbrugstraat. Loop nu op deze weg totdat er rechts een fietspad ontstaat, neem deze afslag en ga daarna rechts op de Auke Vleerstraat. D.R.V Euros bevindt zich meteen na de brug aan de linker kant van de weg.

Vanaf station Enschede Kennispark naar de camping

Wanneer je het station verlaat, loop met het FC Twente stadion in je rug onder het spoor door richting de rotonde. Bij de rotonde steek je recht over en loop je richting de stoplichten aan de Hengelosestraat. Bij deze stoplichten steek je over en neem je de vaste gekke bocht en neem daarna de tweede weg links. Loop deze af en steek recht over bij het kruispunt. Sla bij het volgende kruispunt links af waarna de camping zich aan de linkerkant bevind.

Op het grasveld staat een schaftwagen waar je kan inchecken en je campingbandjes op kan halen.

Van de camping naar D.R.V. Euros

Loop de matenweg uit richting de campuslaan. Ga naar rechts op de Calslaan, ga daarna naar links op de Campuslaan. Loop de campus uit (door het park of het de weg) naar de hoofduitgang van de UT (de grote witte letters). Wanneer je deze weg bereikt, moet je nog een lange weg doorlopen tot over de brug bij de Auke Vleerstraat. Loop nu op deze weg totdat er rechts een fietspad ontstaat, neem deze afslag en ga daarna rechts op de Auke Vleerstraat. D.R.V Euros bevindt zich meteen na de brug aan de linker kant van de weg.

Met de auto naar D.R.V. Euros

Op het terrein van Euros is er geen mogelijkheid om te parkeren, hiervoor is het parkeerterrein van CBR/HST beschikbaar, gelegen aan ‘Auke Vleerstraat 140’. Vanaf dit parkeerterrein is het niet meer dan 3 minuten lopen naar Euros.

Locaties

D.R.V. Euros

Camping

Feest

Parkeerplaats voor auto’s