Commissie

De Grolsch Euros Drienerlo Regatta wordt georganiseerd door de Regatta Commissie Euros (RaCE).

E-mail de commissie: race@drv-euros.nl
E-mail de wedstrijdleiding: wedstrijdleiding@drv-euros.nl
E-mail logistiek: logistiek@drv-euros.nl
E-mail Activisten: activisten@drv-euros.nl


Leden RACE 2019

Voorzitter – Yvonne Schreurs

Als voorzitter van de RACE zorg ik ervoor dat de commissie goed blijft functioneren. Ik plan de vergaderingen, maak de agenda, stuur tijdens vergaderingen het gesprek in de goede richting en zorg dat keuzes gemaakt worden. Ook houd ik overzicht over de commissieleden: volgen ze hun planning, voert iedereen de taken goed uit, gaat het verder goed met iedereen? Daarnaast hou ik als voorzitter nauw contact met het bestuur en de Strategie-en Continuïniteits Commissie, de SCC. Hierdoor hoop ik samen met mijn commissie de mooiste GEDR ooit neer te zetten.

Penningmeester – Carlijn de Vries

Als penningmeester hou ik alle uitgaven van de commissie goed in de gaten. Voor de GEDR 2019 hoop ik op hoge bier inkomsten en een geweldig leuke dag.

Secretaris – Joost Karsten

Als secretaris zorg ik ervoor dat de mailtjes bij de juiste personen terecht komen en dat de mailbox opgeruimd blijft. Ook zal ik de notulen tijdens de vergadering typen.

Wedstrijdleiding – Rachel Foppen en Isabel Gerritsen
Wij vervullen dit jaar de functie wedstrijdleiding. Wij zorgen ervoor dat alles op het water soepel verloopt en genieten vanuit de groene Euros bus van het prachtige uitzicht. We hopen op op zo min mogelijk botsingen en mooie baanrecords!

Catering – Nienke Rusch

Als Chef Catering zorg ik ervoor dat we lekkere hamburgers, broodjes en ijsjes worden verkocht en dat er daarnaast genoeg lekkere drankjes te halen zijn. Verder verzorg ik voor iedereen het ontbijt en het avondeten op zaterdag, maar ook lekkere snacks op het feest in de avond. Zo heeft iedereen genoeg energie om er een mooie wedstrijd van te maken.

Feest – Carlijn de Vries

Als commissaris Feest ga ik voor een episch feest in ons roeiweekend zorgen. Ik vind het belangrijk dat er goede muziek gedraaid wordt en genoeg bier en snacks aanwezig zijn. Om hierin te slagen zal ik de Feaco aansturen die onder mijn verantwoording dit feest organiseren.

Activisten – Simone de Roos en Lilian van Oosterhout

Om de GEDR het beste wedstrijdweekend van het jaar te maken worden er heel veel verschillende dingen georganiseerd zoals het feest en catering. Hier is natuurlijk hulp bij nodig en dit wordt gedaan door allemaal enthousiaste Euroïden aka ‘De Activisten’. In de RACE zorgen wij ervoor dat elke shift wordt ingevuld door een mega gemotiveerde Euroïd. Daarnaast is het onze taak om de activisten gedurende de dag te verzorgen met voedsel en een keigezellige sfeer.

Logistiek – Wouter Kockelkoren en Joost Karsten

Voor een evenement ter grote van de GEDR zijn er vele zaken die vooraf geregeld moeten worden. Samen zullen wij ervoor zorgen dat dit allemaal in goede banen wordt geleid, zodat de GEDR weer een succesvol weekend wordt.

Vergunningen – Wouter Kockelkoren

Om een evenement ter grote van de GEDR te mogen organiseren zal er een evenementenvergunning aangevraagd moeten worden bij de gemeente Enschede. Daarnaast zal ik er voor zorgen dat er ook een scheepvaartstremming aangevraagd wordt, zodat er geen last zal zijn van ander vaarverkeer. Ik zal ervoor zorgen dat dit succesvol wordt uitgevoerd.

Media – Nienke Rusch

Het is belangrijk dat alle informatie en promotie goed bij iedereen terecht komt en daar ben ik als hoofd media verantwoordelijk voor. Ik zorg ervoor dat iedereen voor en gedurende de wedstrijd up-to-date is met alle belangrijke informatie voor het weekend. Zo kun je je inschrijven voor het feest, avondeten en de camping!

Veiligheid – Brechje Hooglugt

Om iedereen te verzekeren dat ze zorgeloos over het terrein kunnen huppelen vervul ik de functie van ‘Veiligheid’ dit jaar. Aan mij de taak om de mogelijke risico’s te inventariseren en daar een passende oplossing voor te vinden. Op naar een veilige GEDR!


Camping – Brechje Hooglugt
Bezoekers van de GEDR hebben de luxe om op een camping te slapen! Om het maximaal mogelijke comfort te bieden zullen er een paar dingen geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de 4-sterren ontbijtjes op je luchtbed.