Disputenrace

De Grolsch Euros Drienerlo Regatta (GEDR) is niet alleen een wedstrijd voor competitieroeiers, maar ook een mogelijkheid voor de disputen van Enschede te laten zien wat er nou eigenlijk gebeurt aan het Twentekanaal, maar roeidisputen van andere roeiverenigingen zijn natuurlijk ook welkom om het als dispuut tegen disputen uit heel Nederland op te nemen tijdens een 450 meter sprint.
Het programma zoals de Regatta Commissie het aanbiedt, bestaat uit een aantal onderdelen. Allereerst het roeien: het is niet noodzakelijk dat je eerder geroeid hebt. Omdat de meeste disputen binnen Enschede nog niet bekend zijn met roeien bieden wij 2 middagen aan waarbij jullie de basis van het roeier kunnen leren. Wij zorgen voor een ervaren stuurtje en coach die jullie tijdens de trainingen en tijdens de wedstrijd zal begeleiden. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om te douchen op het watersportcomplex. Nadat iedereen weer fris en fruitig is, kunnen jullie onder het genot van een (speciaal)biertje borrelen met de andere disputen en roeiers en zal er vanaf 17:30 uur eten zijn welke vanuit BurgerMe wordt verzorgd. Er zullen ook vegetarische en vegan opties zijn. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een roeifeest eraan toe gaat? Dan is dit jullie kans om eens zo’n berucht feest bij te wonen! Rond 21:00 zal de wedstrijd overgaan in een geweldig feest in het Atrium op de campus van de Universiteit Twente.

Wat we een dispuut van Enschede aanbieden
– Deelname aan de GEDR
– Twee trainingen
– Borrel op Euros
– Optioneel: Toegang tot het feest

Je kan jezelf opgeven in ploegen van vier personen door een mail te sturen naar race@drv-euros.nl, dit kan tot en met 15 april. De kosten voor deelname bedragen €30,- per ploeg. Dit is exclusief toegang tot het feest. Het avondeten kost daarbij nog €7,50 per persoon. Het eten is natuurlijk ook beschikbaar voor dispuutsleden die ervoor kiezen om aan te moedigen in plaats van te roeien.

Wat we een roeidispuut niet afkomstig van Enschede aanbieden
– Deelname aan de GEDR
– Borrel op Euros

– Optioneel: Toegang tot het feest

Voor een roeidispuut niet afkomstig uit Enschede komen de twee trainingen te vervangen, de prijs voor deelname is dan ook maar €15,00 per boot. Dit is exclusief toegang tot het feest. Het avondeten kost daarbij nog €7,50 per persoon. Het eten is natuurlijk ook beschikbaar voor dispuutsleden die ervoor kiezen om aan te moedigen in plaats van te roeien.

Voor de disputen start de wedstrijd op zaterdag op het einde van de middag, kijk voor meer informatie bij ‘blokindeling’.